Old Yundum Nursery School is klaar :-)
Door: Fred en Joke
Blijf op de hoogte en volg Joke
12 Januari 2013 | Nederland, Montfoort
Dit project hebben we met jullie financiële steun tot een prachtig resultaat kunnen brengen.
De meubeltjes zijn getimmerd en prachtig geschilderd. De vloer is ook mooi geëgaliseerd en de wanden zijn van binnen en van buiten prachtig in de verf gezet. Dankzij o.a. de € 1000 van AGIS - De ziekenfondsbode, de € 905 van FNV Bouw en de vele grote en kleine giften van lieve familieleden en vrienden, zijn alle financiën rond gekomen. Samen met Marloes van St. Vrienden van Gambia, hebben we het hele project kunnen (laten) uitvoeren. Kijk voor het resultaat op onderstaande foto’s.
Wanneer we zelf voldoende hebben gespaard, willen we weer naar Gambia om het resultaat met eigen ogen te gaan bekijken, maar natuurlijk ook om bij ons nieuwe project te kunnen gaan helpen.
Allemaal HEEL VEEL DANK namens de kinderen van Gambia en
BLIJF ONS A.U.B. STEUNEN en volgen op deze weblog
13 Januari 2013 - 21:58
Gerhard En Debbie:
WAUWWW!! Wat is het mooi geworden, prachtig resultaat!!
Daar mogen jullie trots op zijn!!
succes met jullie volgende project!
kus van ons -
14 Januari 2013 - 22:00
Elian:
Echt heel mooi geworden met de Holandse Nijntje kleuren waar kinderen zo blij van worden. Goed om de meubels door de plaatselijke meubelmaker te laten maken. Zo maak je nog meer mensen gelukkig. Veel succes met het vervolg.
groetjes, Rob en Elian