Wij zijn weer thuis
Door: Fred en Joke
Blijf op de hoogte en volg Joke
15 November 2012 | Nederland, Montfoort
Maandagmorgen afscheid genomen van alle lieve mensen in en rond ons resort. Ook kwamen Thea Mom en Marloes Kok nog op de koffie om afscheid te nemen en ons te bedanken. Toen werd het tijd om ons reis klaar te maken.
De bus van TravelPoort kwam ons volgens afspraak om 14.00uur ons afhalen om naar het vliegveld Banjul te brengen. Zonder vertraging hebben we een goede reis naar Schiphol gehad. Ivar en Julya stonden ons daar op te wachten om ons thuis te brengen. Intussen hebben we alles weer schoongewassen en opgeruimd.
De eindafrekening is door ons opgemaakt en met een bedrag van € 10,43 nog in kas, kunnen we starten aan ons nieuwe project.
Ook bij de Stichting Vrienden van Gambia zit nog iets in kas, met het sponsorgeld wat we nog verwachten kan dit voor de meubeltjes en het schilderen ervan, worden ingezet. Zodra dit is gebeurd, zullen we dit met de foto’s van het eindresultaat aan jullie doorgeven via deze weblog.
HET WAS EEN GEWELDIGE ERVARING.
Op waarbenjij.nu zullen we een nieuw reisverslag aanmaken “Geef kinderen van Gambia een betere toekomst 2”.
15 November 2012 - 19:54
Mieke:
Fijn om te horen dat jullie weer veilig thuis zijn. Spreken elkaar vast wel binnenkort met alle verjaardagen in het verschiet. -
15 November 2012 - 20:28
Antoinet:
Hoi
jullie zien er lkkr verkleurd uit ondanks al de werkzaamheden....En ik hoop dat de warmte ook nog een steentje bijdracht voor Joke de spieren...Want daar was het ooit om begonnen?!
groetjes en tot horens ik bel snel
Antoinet